Servering på standen ved:
Havlandet driver med landbasert oppdrett av marine arter. Oppdrett på land er prosessindustri og med mulighet for kontroll over absolutt alle miljøparameter i produksjonen. Gjennom 20 år har vi opparbeidet kompetansen vi sitter på i dag når vi produserer 8. generasjon oppdrettstorsk som vokser til 5,5 kilo på to år. Havlandet driver også oppdrett av Berggylt som har gode resultater i laksemerdene. Gjennom produksjonen ønsker vi å ta ansvar for miljøet og fiskevelferden gjennom en bærekraftig produksjon. Landbasert oppdrett gjør det også mulig for oss å utnytte eksisterende industrikunnskap, teknologi og areal på Fjord Base i Florø.
Under AquaNor vil du få muligheten til å smake på ulike småretter av oppdrettstorsken fra Havlandet stammen. Du finner oss på Vestland fellesstand, A-118 tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 11.00-13.00. Hver dag vil starte med en kort gjennomgang av vår historie.
Under AquaNor vil du få muligheten til å smake på ulike småretter av oppdrettstorsken fra Havlandet stammen. Du finner oss på Vestland fellesstand, A-118 tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 11.00-13.00. Hver dag vil starte med en kort gjennomgang av vår historie.
Mat serveres: Tirsdag 12-14 - onsdag/torsdag 11-13.
Vel møtt - og vel bekomme!
Vel møtt - og vel bekomme!
Meny
Lettrøkt Bareksten gin gravet torsk fra Havlandet
- servert med tangmayo og fiskechips
Torskeloin "sous vide 56" fra Havlandet med lardo fra Sølvane Gard - brunet emulsjon
- servert med sylta kål og røtter
Sashimi av Havlandet torsk
- servert med ponzusaus
Spicy fiskekaker fra Havlandet
- servert med frisk coleslaw