HAVFYLKET
  • Heim
  • Servering
  • Utstillere
    • Brim farm
    • Guard
    • Hexacage
    • Framo
    • Bia Miljø
    • F-Tech
    • Tidalx
    • SeaRas
    • Koda
    • NORCE
    • Måløy vidaregåande
    • Fusa vidaregåande
    • Fagskulen Vestland
    • Austevoll Opplæringskontor
  • Om Havfylket
  • Arkiv
    • Aqua Nor '23 >
      • - Om konseptet
      • Om Havfylket
      • Servering
      • Utstillere >
        • Evoy
        • Njord Aqua
        • SeaRas
        • MPNP
        • Hexacage
        • Wellfish
        • Eviny
        • WSense
        • Ocean Innovation
    • Nor-Fishing '24 >
      • Utstillarar >
        • Sea Management
        • Ulvesund Elektro
        • Arez
        • MHService
        • Westmek
        • Austevoll Næringsråd
        • Blått kompetansesenter
        • Vestnes Ocean
        • Stadyard
        • Norbait
        • Fjell Technology
        • Fiskevegn
      • Servering
      • Arrangement

Servering på standen ved:

Picture
Havlandet driver med landbasert oppdrett av marine arter. Oppdrett på land er prosessindustri og med mulighet for kontroll over absolutt alle miljøparameter i produksjonen. Gjennom 20 år har vi opparbeidet kompetansen vi sitter på i dag når vi produserer 8. generasjon oppdrettstorsk som vokser til 5,5 kilo på to år. Havlandet driver også oppdrett av Berggylt som har gode resultater i laksemerdene. Gjennom produksjonen ønsker vi å ta ansvar for miljøet og fiskevelferden gjennom en bærekraftig produksjon. Landbasert oppdrett gjør det også mulig for oss å utnytte eksisterende industrikunnskap, teknologi og areal på Fjord Base i Florø.
 
Under AquaNor vil du få muligheten til å smake på ulike småretter av oppdrettstorsken fra Havlandet stammen. Du finner oss på Vestland fellesstand, A-118 tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 11.00-13.00. Hver dag vil starte med en kort gjennomgang av vår historie. 
www.havland.no

Mat serveres: Tirsdag 12-14 - onsdag/torsdag 11-13.
Vel møtt - og vel bekomme!

Meny

Lettrøkt Bareksten gin gravet torsk fra Havlandet 

- servert med tangmayo og fiskechips

Torskeloin "sous vide 56" fra Havlandet med lardo fra Sølvane Gard - brunet emulsjon 

- servert med sylta kål og røtter

Sashimi av Havlandet torsk 

- servert med ponzusaus

Spicy fiskekaker fra Havlandet 

- servert med frisk coleslaw
Telefon: ​90948108
Epost: [email protected]
Aqua Nor - A-129
Personvern
Bilde
  • Heim
  • Servering
  • Utstillere
    • Brim farm
    • Guard
    • Hexacage
    • Framo
    • Bia Miljø
    • F-Tech
    • Tidalx
    • SeaRas
    • Koda
    • NORCE
    • Måløy vidaregåande
    • Fusa vidaregåande
    • Fagskulen Vestland
    • Austevoll Opplæringskontor
  • Om Havfylket
  • Arkiv
    • Aqua Nor '23 >
      • - Om konseptet
      • Om Havfylket
      • Servering
      • Utstillere >
        • Evoy
        • Njord Aqua
        • SeaRas
        • MPNP
        • Hexacage
        • Wellfish
        • Eviny
        • WSense
        • Ocean Innovation
    • Nor-Fishing '24 >
      • Utstillarar >
        • Sea Management
        • Ulvesund Elektro
        • Arez
        • MHService
        • Westmek
        • Austevoll Næringsråd
        • Blått kompetansesenter
        • Vestnes Ocean
        • Stadyard
        • Norbait
        • Fjell Technology
        • Fiskevegn
      • Servering
      • Arrangement